Analisis (amatir, nyinyir, kepo dan halu) dibalik kematian Jong hyun Shinee

Monday, January 01, 2018


Marilah kita sejenak merenungkan kembali resolusi yang akan di capai tahun ini.... tapi karena resolusi gue tahun 2017 yang udah ditargetkan pada 2016 dan sebelumnya di rencanakan pada 2015 masih kaga ada hasilnya..., mending ga usah dah ya wkwkwwkwk

Kembali ke bulan Desember yang baru saja kita lewati kurang dari 24 jam lalu. Yang paling gue inget ada Major Heart Break..... bukan karena di putusin pacar, bukan pula karena umk ga ada tanda tanda kenaikan, tapi karena JongHyun Shinee telah berpulang ke rahmatullah, eh salah Rest In Peace maksudnya.......



Saturday, July 22, 2017

Minggu ini gue ada kres lagi sama nyokap, out of nowhere tiba tiba drama banget. Masalah yang sama yang gue tahan selama sekian tahun di bumbui dengan masalah baru. Kaboom. Dan lebih parahnya lagi …I got no one to talk. Been more than a year separate from those crazy fellas, every body facing their own shit.

Then i looking for distractions. If you’re sad, you can just find a funny video on Youtube or getting drown in your work. If you’re bored, you can play games or scrolling social media and then i found this

oka mantan pacar awkarin meninggal



Tuesday, July 11, 2017

When you are fully aware of being an adult, you also need to be aware of your choices along with it’s consequences

And you can not run.

Living as a woman who does not lean and does not plan to lean on anyone, it seems to be split between free and imprisoned. Free, because the decision will be nothing to intervene. Imprisoned, because whatever you decide, consequences comes to haunt.

Hidup di Indonesia ini tekanan sosialnya luar biasa, warganya suka banget yang namanya Ghibah



Tuesday, November 01, 2016

*Disclaimer; tulisan ini terinpirasi dari buku karangan ayu utami

 Semuanya berawal dari kelahiran kita di bumi, tapi… kenapa ya kita dilahirkan?


Happy Birthday To me

Tuesday, October 25, 2016

I feel lost
A funny thing that we called live is a journey with unknown path
As a God’s creature your live should dedicated to be a good prayer.
Unfortunately im not a good prayer haha

im 25 already

It feeels like i stand in the intersection , holding a map but doesnt know where to go
Im holding a map, but idk, whether its mine or maps’s fault.
Maybe im blind or the maps has no icon
I just turn around again and again at the same place....


DEAR ILC International Language Center

Tuesday, January 12, 2016


Akhir-akhir ini gue denger kabar gak enak tentang ilc, ada yang bilang ilc penipu, ilc bangkrut, ilc fraud dll. Sejak awal aku pertama kali kerja sih emang udah ada tread yang jelek2in….


2016 resolution

Monday, January 04, 2016

I'm sorry, I know it's supposed to be published at 31st Dec or 1st Jan but 31st Dec I spent night at the office doing some stuff errrrrrrrrrr. then i spend a day to adapt at my new place. So here's what I do for at New Year's Eve!
and btw, again and again my 2016 resolution is to complete my 2015 resolution that i create since 2014 and ive been thinking from 2013 lololol.

no... its joking!!
now i still in the GALAU state. I just resign from ILC due to private reason (well, if you googling it maybe you know why wkwkwkwwk). Thanks to Allah, within a month i got a new job at XXXXXX. 

People here are so nice, kind, good and funny.... but i dont think i fit in here.... 
live as Japan's freak for years make me got a weird sense of humor and live like.... ummm what i can say maybe just too comically... i dont know.. too much fantasy maybe hahaha 

lets back to my 2016 resolution
1. i need to get SIM A SOOOOOOOON!
2. dont be lazy, lets write 5 post for a month here
3. Get JLPT level 2
4. 30 entry a month to my partime job
5. doing my best for my CURRENT JOB
6. Move On from mr xxxx and Living a better live


Seminar makeup Vizzily di kota Surabaya

Wednesday, September 23, 2015

postingan kali ini mengenai pengalaman pertama gue megikuti seminar makeup. Dan MUA nya adalah Vizzily. Gue udah lama kepo sama mbak satu ini di IG soalnya makeupnya yang  cetar dan flawless  abiss hihihi. Acara ini diadakan pada hari minggu tanggal 6 september 2015 lalu di hotel Ibis basuki rahmat Surabaya.


My story: a journey of a thousand miles begins with a single step

Friday, July 17, 2015

i got this images from google.

A nice word
a journey of a thousand miles begins with a single step

i always feel that i was nothing than a dust. I can NOT do this and that. I just an average common girl. I always feel insecure. 
i try.....
if i cant appreciate my self, then no one will!

i know i am still a NOTHING


i already did some step foward

not much

Aint a journey of a thousand miles begins with a single step?

i will have more step
a little by little but i promise my self to never stop

ill keep my head up and smile :)

hai, Strong heart girl :D


Work Sick Ego.

Wednesday, May 13, 2015


“Success depends not just on talent, but also on how they integrate their skills and fresh thinking with the prevailing culture and atmosphere.”



Wednesday, May 13, 2015

I’m the one who decide where to go
The path may lead.. 
where the dreams are taking me

I’m not the best one anyway,
My mom and dad’s name weren’t called.
ya, I have failed.

Popular Posts